Haarsupplementen

Op zoek naar haarvitamines voor sterk, glanzend en vol haar? Je haargroei stimuleren? Sterkere nagels? Gebruik YummyGums Hair en ervaar het effect.

YummyGums zijn vegan, suikervrij en vrij van allergenen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Verzorg je jouw haar met goede verzorgings- en stylingsproducten? Top! Maar vergeet ook de haarverzorging van binnenuit niet.

Haarvitamines van Yummygums

Op zoek naar een supplement dat de groei van je haar en nagels bevordert? YummyGums Hair bevat 11 vitamines en mineralen, zoals Biotine, Selenium en Bamboe extract. Biotine ondersteunt de haargroei en houdt je haar en nagels sterk en glanzend. Het natuurlijke Bamboe extract zorgt ervoor dat het haar minder uitvalt en bevordert haargroei.

Supplement glanzend haar

Zoek je een supplement dat zorgt voor glanzend haar? De suikervrije, vegan YummyGums geven je haar wat het nodig heeft om te stralen. De gums maken het haar sterker, zorgen ervoor dat het minder snel beschadigt en laten het haar glanzen. Ook aan je nagels zul je verschil merken! 

Haar supplementen die werken

Uit klantonderzoek van YummyGums is gebleken dat ruim 80% van de YummyGum Hair gebruikers een positief effect op hun haren, huid en/of nagels zien. Zij zien verschil in glans, volheid en haargroei en de algehele haargezondheid. Ook merken zij dat nagels sterker worden en dat nagels minder snel scheuren. De eerste resultaten zijn zichtbaar al na 1 maand gebruik en voor optimaal resultaat gebruik je de haar gummies minimaal 3 maanden.

Wat zijn de voordelen van Yummygums?

Wat zijn de voordelen van de haarvitamines van YummyGums? We hebben de voordelen van deze haar gummies vol vitaminen en mineralen hieronder op een rijtje gezet:

  • Ondersteunt je haargroei voor langer haar
  • Verstevigt het haar en voorkomt haarbreuk
  • Laat het haar glanzen
  • Zorgt voor gezond en vol haar
  • Zorgt voor stevigere nagels en voorkomt scheuren
  • Voedt de huid van binnenuit

YummyGums Hair: vitamines voor je haar!

YummyGum Hair wordt volgens de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden geproduceerd in Duitsland. YummyGums zijn vegan, vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en vrij van allergenen. Ze dragen het officiële Vegan Friendly Label van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). YummyGums heeft het IFS- (waarborging van voedselveiligheid) en GMP-certificaat (Good Manufacturing Practices). 

Search
Close this search box.
Menu