Scalp Massage Brush

Wil je de gezondheid van je haar en hoofdhuid een boost geven? Dat kan heel gemakkelijk met de Scalp Massage Brush! Ga er tijdens het wassen van je haren mee over je hoofdhuid om de hoofdhuid te reinigen, de doorbloeding te stimuleren en om vuilresten, schilfers en roos te verwijderen en voorkomen.

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Waarom Scalp Massage Brush

Je haar borstelen met een shampoo borstel werkt niet alleen ontspannend, het is ook nog eens goed voor je haar en hoofdhuid! Dit zijn de voordelen:

  • Stimuleert de doorbloeding van je hoofdhuid
  • Bevordert de algehele conditie van je hoofdhuid
  • Maakt dode huidcellen los, waardoor je minder last hebt van schilfers
  • Perfecte anti-roos borstel
  • Stimuleert haargroei
  • Ontdoet het haar van vuilresten en talg

Voor wie is de Scalp Massage Brush geschikt?

De zachte en flexibele Scalp Massage Brush is geschikt voor jong en oud. De shampoo brush is bovendien geschikt voor alle haartypes en haarcondities en kan zowel voor kort als voor lang haar worden ingezet. De shampoo borstel is voornamelijk effectief bij hoofdhuidproblemen zoals schilfers en roos, omdat de borstel helpt deze te verwijderen. Ook wanneer er vuilresten van bijvoorbeeld gel, wax of shampoo zijn achtergebleven, is deze borstel zeer effectief. 

Doorbloeding hoofdhuid stimuleren

Toe aan ontspanning? Ook dan biedt de Scalp Massage Brush uitkomst. De shampoo borstel stimuleert namelijk de doorbloeding van de hoofdhuid en heeft tijdens het masseren van de hoofdhuid een ontspannende werking. 

Scalp Massage Brush kapper

Op zoek naar een kwalitatieve shampoo borstel voor je hoofdhuid? Wij hebben de Scalp Massage Brush zelf ontwikkeld en uitvoerig getest. De ByLinn Scalp Massage Brush is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk roze, groen, beige en blauw.

Borstel tegen roos en schilfers

Heb je last van roos en/of schilfers? Dan is de Scalp Massage Brush van ByLinn uitermate geschikt. De shampoo brush verwijdert namelijk dode huidcellen van de hoofdhuid en helpt hoofdhuidproblemen zoals roos en schilfers te voorkomen. Deze borstel bevordert de algehele gezondheid van de hoofdhuid en ontdoet het haar van vuilresten en talg.

Search
Close this search box.
Menu