Zijden kussensloop

Ben je op zoek naar een zijden kussensloop van 100% moerbei zijde en van zeer hoge kwaliteit? Ontdek dan de zijden kussenslopen van ByLinn. 

Door te slapen op een zijden kussensloop zorg je voor een betere vochtbalans van haar en huid, doordat vocht uit haar en huid niet geabsorbeerd wordt (zoals bij katoen). Zeg maar dag tegen pluis en gespleten haarpunten! 

Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Moerbei zijden kussensloop

De kussenslopen van ByLinn zijn gemaakt van 19 momme moerbei zijde, waardoor ze een hoge kwaliteit hebben. De slopen zijn antibacterieel, hypoallergeen en hebben geen uitwasbare coating, zoals je helaas vaak ziet. Je leest meer over moerbei zijde in de blog die we schreven over zijden kussenslopen.

Waarom zijden kussensloop

Je hebt misschien al eens gehoord dat het slapen op een zijden kussensloop goed is voor je haar en gezichtshuid. Dat heeft ermee te maken dat zijde een sterk vochtregulerend vermogen heeft, waardoor de vochtbalans van je haar en huid beter intact blijft. Katoen absorbeert vocht, waardoor vocht uit je haar en huid wordt getrokken. Dit komt je haar- en huidconditie niet ten goede. 

Voordelen slapen op zijden kussensloop

Het slapen op een kussensloop van zijde heeft dus positieve effecten op je haar- en huid. Maar wat zijn die voordelen van een zijden kussensloop dan precies? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Onze zijden kussenslopen zijn hypoallergeen en antibacterieel, waardoor ze perfect geschikt zijn voor mensen met eczeem, astma, stofallergie en andere (huid)aandoeningen
  • Onze zijden kussenslopen zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk
  • Dankzij de gladde textuur van zijde heb je door te slapen op een zijden kussensloop geen ‘vouwen’ meer in je gezicht als je wakker wordt
  • Zijde zorgt voor een betere vochtbalans en -regulatie. Een zijden kussensloop is daardoor perfect geschikt bij nachtelijk zweten!
  • Door te slapen op een zijden kussensloop voorkom je gespleten haarpunten en pluis.
  • Je gezichtsverzorging trekt beter in je huid als je slaapt op zijde in plaats van katoen
  • Door te slapen op zijde help je tekenen van huidveroudering tegen te gaan, zoals rimpels en fijne lijntjes

Zijden kussensloop CG

Door te slapen op zijde pluist je haar een stuk minder wanneer je wakker wordt. Perfect dus voor mensen met pluizend haar en zeker perfect voor krullenbollen die hun haren verzorgen volgens de CG methode. Een zijden kussensloop is dankzij het vochtregulerend vermogen ook zeer effectief bij mensen met zeer droog of breekbaar haar

Zijden kussenslopen in verschillende kleuren

ByLinn biedt moerbei zijden kussenslopen in 3 verschillende kleuren, namelijk zwart, wit en zachtroze. Tip: kies de kleur die het beste past bij (het meeste van) je beddengoed.

Zijden kussensloop wassen

Om de kwaliteit van je zijden kussensloop zo goed mogelijk te houden, was je de sloop bij voorkeur met de hand. Heb je hier geen tijd voor of geen zin in? No worries. Gelukkig kun je de kussensloop ook op een 30°C wol- of zijdeprogramma wassen. Laat de wasmachine bij voorkeur centrifugeren op maximaal 400 toeren en gebruik bij voorkeur een waszak, zoals deze*, om beschadiging en slijtage te voorkomen.

Vermijd wasverzachter en laat je zijden kussensloop drogen aan de lucht. Je mag een zijden kussensloop niet uitwringen en niet in de droger stoppen! Dat hoeft overigens ook niet, want zijde droogt heel snel. 

*Goed om te weten: deze waszak is ook erg geschikt om een microvezel handdoek in te wassen.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu