Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Zijden scrunchie

De scrunchies van ByLinn zijn gebruikt van 100% moerbei zijde. Wil je meer weten over deze zijde? Lees dan eens de blog die we hierover schreven. Je shopt bij ons zijden scrunchies in zwart of poederroze. In beide kleuren zijn in 3 diktes beschikbaar: 1cm, 3cm en 5cm. Je kunt de 3 scrunchies samen ook als combi-deal kopen in zwart of poederroze. Zo heb je voor iedere gelegenheid een passende scrunchie! 

Waarom zijden scrunchie

Je hebt misschien al eens gehoord dat het slapen op een zijden kussensloop goed is voor je haar. Maar wist je dat het gebruik van zijden scrunchies ook veel voordelen heeft voor je haar? Door een elastiek van glad en zacht materiaal te gebruiken, zorg je ervoor dat je haar niet beschadigt, dat er geen afdruk van een elastiek in je haren blijft staan. Bovendien voorkom je klitten door het gebruik van een zijden scrunchie.

Tip: een zijden scrunchie is perfect geschikt om je haren ‘s nachts in een pineapple (hoge knot) of paardenstaart te doen.   

Zijden scrunchie CG

Zijden scrunchies zijn perfect geschikt voor dames die hun haren verzorgen volgens de CG methode. De scrunchies bevorderen namelijk de gezondheid en glans van het haar. Voor haar dat glanst en straalt! 

Zijden scrunchie wassen

Dankzij de hoge kwaliteit van de ByLinn scrunchies kun je lang met de elastieken doen. Is het tijd om je scrunchie op te frissen? Was ‘m dan met de hand en laat aan de lucht drogen. Je kunt de scrunchie eventueel ook in een waszak in de wasmachine stoppen en wassen op een 30°C wol- of zijdeprogramma. 

Search
Close this search box.
Menu