Bruidsarrangementen

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Ik verzorg heel graag je bruidskapsel en bruidsmake-up.Met jaren ervaring op zak kom ik bij jou aan huis of op een trouwlocatie. Zo begint je dag al heerlijk ontspannen en zorg ik ervoor dat je jou speciale dag stralend kan beginnen. 

Waarom boeken bij By Linn? 

  • Ik werk met enorm veel passie en liefde voor het vak. Elke keer weer ga ik met veel enthousiasme en al mijn spullen onderweg naar een bruid. Wat erg handig en fijn is om te weten:
  • Ik zoek zorgvuldig mijn producten uit, zodat de mascara tegen een traantje kan. 
  • Ik eventueel ´s avonds terug kom op locatie voor een Touche Up zodat je op en tot aan het feest kan beginnen. Draag je zelden make-up en ben je bang onherkenbaar te worden met make-up, ik zorg ervoor dat je een Natural Beauty wordt. Tijdens een proefsessie maak ik altijd even een praatje zodat ik jou ook echt leer kennen en jou wensen uit kan laten komen.
  • Ik verzorg zowel jou bruidskapsel als bruidsmake-up. Wel zo makkelijk! Op locatie bij jou aan huis of op een trouwlokatie zodat je heerlijk en ontspannen aan jou trouwdag kan beginnen. Indien nodig kan ik al vroeg op locatie zijn. Willen je moeder, vriendin of andere daggasten ook voorzien worden van haar en make-up? Dat kan! 
  • Ik ben altijd op de hoogte van alle trends en technieken.

Arrangementen

Ik hanteer meerdere arrangementen waardoor er altijd iets tussen zit wat aansluit bij jou wensen.
Ik adviseer altijd om een proefsessie toe te voegen. Tijdens deze sessie bespreken we samen jou wensen en bekijken we wat er mogelijk is. Het is erg belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Jurk, kapsel, make-up en jou als persoon moeten samen op één lijn zitten. Zo blijf je die dag volledig jezelf maar zal je stralen als nooit tevoren.
 
Je kan bij mij als extra optie kiezen voor een ‘Touche up’. Ik kom dan voor het avond feest nog even terug naar de locatie om ervoor te zorgen dat jouw haar en make-up weer helemaal bijgewerkt worden. Dit is bij het dragen van een sluier aan te raden i.v.m. dat deze ‘s avonds vaak uit gaat en het haar eronder dan pluizig is door de sluier die er heel de dag overheen wrijft. Ook kan je er dan voor kiezen om je make-up net iets meer aan te zetten of een mooie glans of glitter extra toe te voegen.

Tarieven 2024

Aanbetaling datum reserveren €50,- dit word verrekend als je een abonnement afneemt en ik jouw mooi mag maken op de dag zelf.

Km toeslag boven de 10 km is € 0,50 per km.

Boeken?

Mail: info@bylinn.nl // Whatsapp: 06 46262720

 

Search
Close this search box.
Menu