Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Terre de Couleur
Terre de Couleur (TDC) is een Frans, ECO CG merk, dat producten aanbiedt voor ieder haartype (dus ook als je geen krullen hebt)! Het merk gebruikt de natuur als inspiratiebron en maakt uitsluitend gebruik van plantaardige ingrediënten. TDC staat onder andere bekend om haar 9 effectieve detox kuren, die ieder hun eigen, krachtige werking hebben. 

9 kuren, 9 kleuren
De 9 kuren zijn te herkennen aan de 9 verschillende kleuren. Zo is de blauwe kuur voornamelijk geschikt voor beschadigd haar, terwijl de paarse kuur effectief is bij het behandelen van vet haar en het reguleren van de talgproductie. Benieuwd naar alle kuren en nieuwsgierig naar welke kuur het meest geschikt is voor jouw haar? We schreven er een blog over! 

ECO CG detox kuur
Een detox kuren van TDC passen perfect binnen de CG methode, maar zijn ook geschikt als je geen CG routine toepast! De kuren zijn vegan, geschikt voor krullend haar en vrij van schadelijke stoffen als parabenen, sulfaten en siliconen. Uiteraard zijn de producten van Terre de Couleur dierproefvrij. 

Menu