Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Wat doet proteïne in haarverzorging
Proteïnen zijn krachtige eiwitten die het haar sterker kunnen maken en krullen helpen te definiëren. Proteïne wordt ook vaak aan haarverzorgingsproducten toegevoegd om het haar elastischer en veerkrachtiger te maken. Dit werkt vaak goed voor fijn, droog en/of beschadigd haar. 

Wel of geen proteïne in haarverzorging kiezen
Heb je last van haaruitval, gebroken haar, gespleten haarpunten, pluizig haar en/of een verlies van elasticiteit? Dan zijn haarproducten met proteïne geschikt voor jou. Maar als jouw haar bijvoorbeeld grof en dik is, dan kan proteïne ervoor zorgen dat het sneller afbreekt. 

Proteïne haar producten
Bij ByLinn shop je CG-friendly producten met proteïne, zoals shampoo, conditioner, haarmasker en mousse. Ons assortiment CG producten met proteïne bestaat uit de merken Chromalya, Marlie Bio en Artistique. Alle producten zijn vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. De producten met proteïne verminderen tekenen van beschadigd haar, zoals gespleten haarpunten en droogte. Ook herstellen ze de structuur van de haarschacht om je lokken te beschermen. 

Advies nodig?
Weet je niet zeker of jouw haar wel of geen proteïne nodig heeft? Een zorgvuldige keuze is belangrijk voor glanzend en gezond krullend haar. Vraag daarom gratis, persoonlijk advies via onze Whatsapp advieslijn (+31 6 46262720).   

ECO CG
ByLinn biedt een groot assortiment aan ECO CG producten met proteïne. De merken Chromalya en Marlie Bio zijn namelijk volledig ECO CG. Dat wil zeggen dat ze ecologischer zijn dan de reguliere CG producten. Deze producten zijn duurzamer geproduceerd en beter recyclebaar. Daarmee zijn ze een goede keuze voor je haar en een betere keuze voor de planeet.

Menu