CG sets

Ben je op zoek naar een voordelige CG productset? Verzorg je jouw haar volgens de CG routine, of ben je van plan om dat te gaan doen? Ontdek hier onze voordelige CG friendly sets, startpakketten en detox kuren, die jouw haarconditie een boost geven! 

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

CG starten productpakket
Wil je beginnen met het verzorgen van je krullende lokken volgens de CG methode? Ontdek dan onze CG productsets, die jou een stralende start bezorgen! Weet je niet goed welk pakket het meest geschikt is voor jouw haar- en krultype? Whatsapp ons voor vrijblijvend advies. 

CG krullendeals
We hebben verschillende, CG friendly krullendeal pakketten voor je samengesteld, die jou helpen bij het verzorgen van je krullende lokken! Van Curl Cream en Curl power, tot krullenkam, anti-pluis producten en pomade: er is voor iedere haarwens en iedere curly girl wat wils! 

ECO CG detox kuren
Naast productsets voor krullen, hebben we ook verschillende detox kuren voor je haar in ons assortiment. De kuren van ECO CG merk Terre de Couleur (TDC) bieden voor iedere haarzorg een oplossing. Wil je af van vet haar? Kan jouw beschadigde, breekbare haar wel een boost gebruiken? Of heb je last van een schilferige, droge hoofdhuid? Een detox kuur van TDC biedt uitkomst! 

Menu