CG Verzorgingsproducten

Ontdek hier Curly Girl friendly haarverzorgingsproducten van de (ECO) CG merken Artistique (YS en Orchid), Bouclème, Terre de Couleur en Chromalya. Van shampoo tot conditioner, serum en haarmasker: alle producten zijn geschikt voor slag, intens krullend haar en alles daartussenin!

Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Haarverzorging CG friendly

Verzorg je jouw krullen volgens de CG methode of niet? Ons assortiment aan verzorgingsproducten past perfect binnen iedere haarverzorgingsroutine. Alle producten zijn vrij zijn van sulfaten, siliconen, parabenen en andere schadelijke stoffen.

ECO CG verzorgingsproducten

De merken Bouclème, Terre de Couleur (TDC) en Chromalya zijn 100% ECO CG. Dat wil zeggen dat het verzorgen van je haar met de shampoos, conditioners en overige haarproducten niet alleen een positief effect heeft op jouw haarconditie, maar ook op de planeet! 

Haarverzorging voor slag en krullen

ByLinn biedt kwalitatieve haarverzorging voor alle haartypes, zoals droog, fijn, vet en gekleurd haar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd op het gebied van krullend haar en CG. Je vindt bij ons CG haarverzorging voor ieder krultype. Ons Curly Girl assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, serums en maskers. 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu