Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

ECO CG producten

ECO CG is de ecologische variant van de CG-methode. ECO CG producten worden ook wel biologische CG producten genoemd. Deze producten zijn duurzamer geproduceerd, biologisch afbreekbaar en beter recyclebaar dan CG producten zonder dit ecologische label. Kortom: biologische haarproducten zijn een goede keuze voor je lokken én voor de planeet! 

Shop onze ECO CG merken

Shop hier ons ruime assortiment aan ECO CG producten! Ontdek de hoogwaardige haarproducten van Bouclème, Terre de Couleur (TDC) en Chromalya. Deze biologische haarmerken zijn vrij van siliconen, parabenen, sulfaten als SLS en SLES en andere stoffen die haar en hoofdhuid kunnen irriteren of uitdrogen.

ECO CG haarproducten

Ons ECO CG assortiment bestaat uit producten als shampoo, conditioner, serum, masker, leave-in, crėme styling en detox kuren. Ook kun je bij ByLinn terecht voor CG friendly haarstyling producten als serums, haargel en haarolie. We bieden producten voor alle haar- en krultypes. Je hoeft de CG methode niet toe te passen om de ECO CG producten van Bouclème, Terre de Couleur (TDC) en Chromalya te kunnen gebruiken.

ECO CG detox kuren

Naast haarverzorging en haarstyling hebben we 9 ECO CG detox kuren van Terre de Couleur in ons assortiment. Deze kuren zijn geschikt voor verschillende haartypes en hebben ieder een specifieke werking. De kuren zijn te herkennen aan hun eigen kleur. Zo heeft de blauwe kuur een voedende en herstellende werking voor beschadigd haar, terwijl de verzachtende en zuiverende rode kuur effectief is bij een geïrriteerde, schilferige hoofdhuid of roos. 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu