Deel dit bericht

Nieuw! Download het gratis CG dagboek

Verzorg je jouw haren volgens de CG methode? Dan is het kennen van jouw haar essentieel voor stralende krullen! Want wat heeft jouw haar precies nodig? Welke CG producten sluiten daar wel (en niet) bij aan? Is het al tijd voor een refresh

Het Krullendagboek helpt je bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Lees snel verder en ontdek alles over het gratis CG dagboek van ByLinn!

cg krullendagboek, download cg dagboek, cg methode, cg tips

Waarom een CG dagboek?

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: blindelings starten met de CG methode is niet zo’n goed idee. Zorg ervoor dat je voldoende kennis hebt van de CG methode, dat je onze 5 haartests hebt gedaan en dat je start met het bijhouden van je routine. Op die manier weet je wat jouw krullen nodig hebben om maximaal te stralen.

CG dagboek gratis downloaden

Uiteraard helpen we je graag bij het bereiken van gezonde, stralende lokken. Daarom kun je veel informatie vinden op onze website en hebben we het ByLinn Curly Girl Krullendagboek gemaakt. Het CG dagboek is gratis te downloaden via deze link op onze website.

Ontvang de beste CG tips & tricks

Heb je ons CG Krullendagboek gedownload? Lucky you, want dan krijg je niet alleen het dagboek met de wekelijkse planner gratis, maar ontvang je ook regelmatig onze beste tips, tricks en tools per mail. En dat is nog niet alles! 

We vertellen je, op basis van onze eigen kennis en ervaringen met klanten, over de meest gemaakte CG-fouten. Ook delen we onze geheimen om jouw CG routine te optimaliseren én ontvang je exclusieve kortingen op onze CG producten

Persoonlijk CG advies

Behoefte aan meer informatie over de CG methode? Je leest er alles over in onze uitgebreide CG blog. Voor persoonlijk CG productadvies kun je onze WhatsApp advieslijn raadplegen (+31 6 46 26 27 20). 

Veel plezier en succes met je CG dagboek!

Kapperskus,

Linda

voor en na foto's CG methode, CG methode resultaat, stralende krullen, pluis voorkomen
Klantervaringen ByLinn: before & after CG methode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu