Hair Weave


Hair weave // Djarling hair

Voor het Djarling Hair Extensions – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Djarling Hair Extensions is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met het eigen haar. Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een wat vollere haarbos.

De weave dient elke 2 maanden omhoog geplaatst te worden en het haar kan dus meerdere keren hergebruikt worden!

Techniek

Microring
Er wordt om te beginnen een rij met microringen geplaatst, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoeveel rijen er nodig zijn voor het gewenste resultaat en hoeveel haar er op 1 rij bevestigd kan worden. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair Extensions misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.
Het Djarling Hair wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde Djarling Hair smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen, een staart maken en zelfs opsteken. De banen worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair Extensions deel uitmaakt van het eigen haar. Na twee maanden worden de microringen los gemaakt en het extra haar op een nieuwe rij ringen geplaatst. Zo wordt het eigen haar nooit te lang belast.

Kosten:

Voor prijzen neem persoonlijk contact op dan kijken we samen even hoeveel rijen en weaves perfect aansluiten bij je wensen! Extra volume in haar kun je al met 1 rij wefts, vanaf €186,50!
Wil je ook je haar verlengen adviseer ik dit vanaf 2 rijen, hoeveel dit er moeten zijn ligt aan je eigen haardikte en wensen. Vanaf €373,50 is een verlenging al mogelijk!


(Dit model heeft 1 rij met 4 wefts in)