Curly Girl

Krullendagboek

Ontdek welke producten werken voor jouw krullen! Houd je routine bij met behulp van dit CG Krullendagboek. Geschikt voor zowel CG-beginners als CG-gevorderden.

CG krullendagboek, ByLinn krullendagboek, CG methode, CG dagboek

Vul jouw e-mailadres in en ontvang het Curly Girl Krullendagboek gratis!

Transformeer je krullen met behulp van ons Krullendagboek

Heb je genoeg van onvoorspelbare, pluizige krullen? Wil je eindelijk de producten en routines vinden die echt werken voor jóuw haar? Zoek niet verder. Ons Krullendagboek is de ultieme tool om je haarverzorging naar een hoger niveau te tillen.

Nadat je het Krullendagboek hebt gedownload, ontvang je per mail alles wat je nodig hebt om van jouw CG-routine een succes te maken. Zo delen we onze beste tips en tricks, tools én een stappenplan. Ook vertellen we je wat de meest gemaakte CG-fouten zijn en helpen we je deze te voorkomen. 

 

Veel plezier en succes! En heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dagelijks dagboek

Houd dagelijks bij wat je met je krullen doet. Zo ontdek je snel wat werkt en wat niet en krijg je in no-time de perfect krullen!

Wekelijkse planner

Je kunt met onze planner je routine een hele week vooruit plannen.

Stappenplan

Check het stappenplan om je krullen helemaal on point te krijgen! Volg de simpele stappen en ontdek welke producten en routines écht werken.

Tips en Ondersteuning

Het je CG-vragen of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten? We helpen je graag en delen onze tips en tricks!

Wil je meer weten over de Curly Girl Methode?

Search
Close this search box.
Menu