Artistique Nederland

Artistique Nederland B.V. is in 1995 opgericht door de gebroeders – tevens kappers – Göbel in Deventer. Het bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend en richt zich op hoogwaardige haarverzorgings- en haarstylingproducten. 

Onder Artistique vallen de merken Artiplex, Beach Blonde, Male Co, No Yellow, Artistique Orchid, YouStyle (YS) en Suncare. De hoogwaardige producten zijn volledig vegan en dierproefvrij. Probeer het en je bent fan! 

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

CG producten Artistique
Veel producten van Artistique zijn Curly Curl friendly. Dat wil zeggen dat ze perfect geschikt zijn voor krullend haar en passen in een CG-routine waarin ingrediënten zoals siliconen, sulfaten (SLS en SLES) en parabenen worden vermeden. 

Artistique Orchid
De haarproducten van Artistique Orchid, zoals shampoos, conditioners, serums, oliën, hydrators en maskers, zijn allen voorzien van een natuurlijk extract van de orchidee. Het merk biedt producten voor ieder haartype, zoals droog, fijn, krullend, beschadigd of gekleurd haar. De producten bevatten hoogwaardige ingrediëntenformules die het haar versterken, glans geven en veerkrachtig maken. De producten zijn sterk geconcentreerd, dus je hebt maar weinig product nodig. 

Male Co
Male Co is een productlijn die speciaal ontwikkeld is voor mannen. De haarverzorgings- en stylingproducten zoals shampoo, clay paste, pomade en scalp tonic houden het haar en de hoofdhuid in optimale conditie en verbeteren het styling gemak. De grooming producten van Male Co, zoals de beard balm en hair & beard wash houden de geschoren gezichtshuid en de volle baard in topconditie. 

Artiplex
De producten van Artiplex bevatten sterk geconcentreerde ingrediëntenformules, verrijkt met plantaardige, gehydroliseerde proteïnen. Dit zorgt ervoor dat de Artiplex producten, zoals shampoos, maskers en boosters, in staat zijn om ernstig beschadigd haar te herstellen en versterken. Het haar wordt hierdoor weer glanzend, gezond en krachtig.

YouStyle (YS)
De YouStyle (YS) stylingproducten van Artistique bieden producten voor het stylen van alle haartypes. Je creëert met producten als, setting spray, styler, en root lifter waanzinnige looks in een handomdraai. De producten zijn 100% vegan en veel van de YS producten zijn CG-friendly. 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu