Artiplex

De producten van Artiplex bevatten sterk geconcentreerde ingrediëntenformules, die verrijkt zijn met plantaardige, gehydrolyseerde proteinen. Dit zorgt ervoor dat de producten van Artiplex (zeer) beschadigd haar kunnen herstellen en versterken. Het haar wordt daardoor weer gezond, glanzend en sterk. 

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Haarproducten voor beschadigd haar
Heb je last van beschadigd haar, zoals haarbreuk, gespleten haarpunten, droog en/of dof uitziend haar? Dan zijn de producten van Artiplex jouw perfecte match. Artiplex dringt door tot diep in de haarvezels en gaat haarbreuk tegen. De intensief voedende formules bevatten het Protection & Healing System, en zorgen daarmee voor maximaal herstel van het haar. Jouw lokken worden daardoor weer gezond, glanzend, krachtig en soepel. 

Shop Artiplex haarproducten
Ons assortiment Artistique Artiplex producten bestaat uit shampoo, masker, een booster en finish liquid. Deze producten herstellen beschadigd haar het beste als ze met elkaar gecombineerd worden. Daarom hebben we voordelige pakketten samengesteld, zoals het basispakket voor veerkracht en glans en het startpakket voor zwaar beschadigd haar. 

Artiplex Finish Liquid
We adviseren om je Artiplex haarroutine, bestaande uit het gebruik van een Artiplex shampoo en masker, altijd te eindigen met de Artiplex Finish Liquid. Deze hydraterende spray bevat een hoge concentratie plantaardige, gehydrolyseerde proteinen. De spray maakt het haar gladder tot in de punten en beschermd het tegen eventuele stylingproducten. Dit product hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Artiplex bij haarkleuring
Om beschadigd haar door haarkleuring te voorkomen, adviseren we om Artiplex toe te voegen aan je kleur- of blondeermiddel. Dit versterkt het haar en geeft de haarconditie een boost.

Search
Close this search box.
Menu