Beach Blonde

Heb je blond of bruin haar en wil je jouw haarkleur zo lang mogelijk behouden? Wil je af van een gele of oranje gloed? Heb je je haar laten bleken om te veranderen van haarkleur? Dan zijn de professionele Beach Blonde shampoos en conditioners van Artistique jouw perfecte match. Ontdek hier de shampoo en conditioner die passen bij jouw haarwens. 

Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Shampoo en conditioner gekleurd haar
Alle producten van Beach Blonde zijn ontwikkeld door kappersmerk Artistique Nederland. De professionele haarproducten hebben ieder een eigen werking en zijn geschikt om de kleur bij te houden of als je wilt veranderen van haarkleur. Het assortiment bestaat uit vier categorieën, namelijk Silver, Ash, Sand en Pearl. 

Beach Blonde Silver: zilvershampoo en zilver conditioner
Beach Blonde Silver bestaat uit een zilvershampoo en zilver conditioner. De sterk gepigmenteerde shampoo haalt al het geel uit het haar. De silver shampoo is op nat en op droog haar te gebruiken. Hoe langer je de shampoo laat zitten, hoe witter, zelfs grijzer het haar wordt! De zilver conditioner is perfect voor gebruik na de zilvershampoo en zorgt voor nog meer pigment, waardoor je een gele gloed voorkomt. Beide producten zorgen voor intensieve verzorging van het haar, zodat je geniet van een prachtige kleur en stralende lokken.

Beach Blonde Ash
Beach Blonde Ash bestaat uit een shampoo en conditioner die speciaal geschikt zijn voor astinten, asblond en asbruin, zout en peper. De sterk gepigmenteerde Ash Shampoo haalt oranje uit het haar en onderhoud de kleur perfect. De Ash conditioner is perfect voor gebruik na de Beach Blonde Ash shampoo. Deze voedende conditioner voegt nog meer pigment toe, zodat je verzekerd bent van stralende lokken en optimaal kleurbehoud, zonder oranje gloed. 

Beach Blonde Sand
Beach Blonde Sand bestaat uit een sterk gepigmenteerde shampoo en conditioner. De producten zorgen voor (het behoud van) een mooie karamel kleur in het haar. Je kunt deze producten ook gebruiken als je highlights hebt of om een bruine kleur mooi warm en glanzend te houden. De conditioner versterkt het effect van de shampoo en is een mooie aanvulling voor gezond, glanzend haar met een prachtige bruine karamel kleur. 

Beach Blonde Pearl
De Beach Blonde Pearl shampoo en conditioner zijn sterk gepigmenteerd om een mooie parelkleurige (subtiel roze kleur) aan het haar. Was je blonde haar of highlights ermee en laat de shampoo even intrekken voor een prachtige parelgloed. De conditioner versterkt het effect van deze shampoo en zorgt voor nog meer pigment.

Haar laten bleken producten
Heb je je haar laten blonderen of highlights laten zetten en wil je jouw haar helpen te herstellen? De Beach Blonde After Bleach Spray conditioneert het haar, maakt het haar makkelijk doorkambaar en egaliseert structuurverschillen. Perfect om je geblondeerde, gebleekte haar te verzorgen. 

Persoonlijk advies
Weet je niet zeker welke shampoo en conditioner het beste passen bij jouw haarkleur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de Whatsapp advieslijn (+31 646262720).

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu