It's a Magic

Ontdek de kracht van It’s a Magic! Dit magische trio maakt je haar soepel, zijdezacht, glanzend en veerkrachtig. De producten zitten bomvol natuurlijke ingrediënten die het haar voeden van binnenuit, pluis voorkomen en het haar makkelijk doorkambaar maken.

Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

It’s a Magic: geschikt voor alle haartypes

It’s a Magic is een productlijn die onderdeel is van Artistique Nederland. De producten bevatten veelal natuurlijke ingrediënten zoals Jojoba-olie, vitaminen en Babassu Elixer. Het trio is geschikt voor alle haartypes en te gebruiken op zowel gekleurd als ongekleurd haar. 

Glanzend en pluisvrij haar

Je kunt de It’s a Magic producten los van elkaar gebruiken, maar voor een echt wow-effect adviseren we om de producten te combineren. Het trio maakt je haar sterker, gezonder en veerkrachtiger. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar: glanzend, zijdezacht en pluisvrij haar. It’s a Magic!

It’s a Magic Shampoo 

De voedende en versterkende It’s a Magic shampoo is een ware krachtpatser. De shampoo brengt je haar en hoofdhuid beter in balans dankzij Babassu Elixer, en geeft je haar een zijdezachte glans dankzij Jojoba-olie. Bovendien helpt de shampoo je haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf, dankzij de toegevoegde vitamines A en E.

Gebruiksaanwijzing: breng de shampoo aan op nat haar. Masseer zachtjes in en laat de shampoo schuimen. Spoel het haar goed uit en was het dan een tweede keer, zodat de shampoo goed zijn werk kan doen.

It’s a Magic Conditioner

De romige It’s a Magic conditioner biedt intensieve hydratatie en voeding. Dit dankzij de vochtherstellende ingrediënten en gehydrolyseerde proteïnen (proteïnen die diep in de haren dringen). Jojoba-olie zorgt voor glans, terwijl Babassu-elixer je haar hydrateert. Bovendien helpt de conditioner gespleten haarpunten en pluis te voorkomen en de doorkambaarheid te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing: breng de conditioner aan op vochtig haar en borstel het door met een wet brush. Laat de conditioner 5 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit.

It’s a Magic Leave-in Mist 

De It’s a Magic Leave-in Mist is een lichtgewicht spray die je haar herstelt. De spray laat je haar glanzen als nooit tevoren en voorkomt pluis. Bovendien zorgt de spray ervoor dat je haarschubben zich sluiten, waardoor je haar wordt beschermd tegen hitte en andere invloeden van buitenaf. Ook maakt de spray je haren makkelijker doorkambaar. 

Gebruiksaanwijzing: breng de spray aan op handdoekdroog, gewassen haar. Uitspoelen hoeft niet! 

 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu