Suncare

Bescherm je haar tegen de zon met de Suncare producten! Het Suncare assortiment bestaat uit een after sun shampoo, after sun leave-in masker en een beschermende olie en spray. De producten bieden directe en effectieve UV-bescherming en herstel na blootstelling aan UV-stralen. Ervaar maximaal herstel, hydratatie en glans!

Actie: Je ontvangt 10% korting op alle Suncare producten. Bij aankoop vanaf 2 Suncare producten ontvang je een ByLinn canvas shopper cadeau, t.w.v. €9,95.

Uitverkocht: helaas komt deze lijn niet meer terug en is deze vervangen door de Magic lijn. Deze is ook UV beschermend en goed reinigend! Bekijk hem hier.

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

After sun shampoo

De Suncare after sun shampoo van Artistique is een hydraterende shampoo die het haar reinigt na blootstelling aan de zon. De shampoo verbetert de doorkambaarheid, laat het haar weer glanzen en verwijdert resten van zonnebrandcrème, zout en chloor. Deze shampoo is voornamelijk geschikt voor beschadigd normaal tot droog haar. Het is de perfecte shampoo wanneer je haar droog aanvoelt door de zon en je jouw haar weer een gezonde uitstraling en glans wilt geven. 

UV protection oil

De Suncare UV protection oil van Artistique is een haarolie die je kunt gebruiken voor of tijdens blootstelling aan de zon. De olie beschermt het haar vanaf de kern tegen de schadelijke UV-stralen. De beschermende olie is waterresistent en geeft een wet look effect. Advies: goed schudden voor gebruik.

UV protection spray

De Suncare UV protection spray is een effectieve spray die je haar beschermt tegen de zon. Je kunt de spray gebruiken voorafgaand of tijdens blootstelling aan UV-stralen. De UV-spray beschermt het haar vanuit de kern tegen uitdroging. Het is een niet-vette formule die je haar een natuurlijke look geeft. Advies: goed schudden voor gebruik. 

After sun leave in mask

Het Suncare after sun leave in masker van Artistique biedt intensieve voeding aan haar dat beschadigd of uitgedroogd is door de zon. Het masker zorgt voor superieur herstel en hydratatie van je (droge) haar en verbetert de doorkambaarheid. Het masker laat je haar glanzen en zijdezacht aanvoelen. De naam zegt het al: dit leave-in masker hoef je niet uit te spoelen. 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu