Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Professionele haarborstel kapper

Het merk Olivia Garden staat vooral bekend om haar populaire Olivia Garden Fingerbrush. Dit is een revolutionaire haarborstel die zorgt voor ultiem gezond en glanzend haar. De borstel wordt gebruikt door kappers en haarprofessionals en is ook geschikt voor thuisgebruik.

Waarom Olivia Garden Fingerbrush

De professionele haarborstel van Olivia Garden zorgt voor gezond en glanzend haar en ligt goed in de hand vanwege het ergonomische ontwerp in de vorm van een hand. Door deze vorm wordt de luchtstroom geoptimaliseerd en wordt het haar snel en efficiënt gedroogd, zonder dat het uitdroogt of oververhit raakt. 

Materiaal Olivia Garden Fingerbrush

Dankzij het lichtgewicht materiaal en de ergonomische handgreep ligt de borstel perfect in de hand en hoef je je schouder, arm en pols niet onnodig te belasten. Hierdoor is de borstel perfect geschikt voor intensief gebruik door haarprofessionals en kappers.

De combinatie van 100% everzwijnhaar met antistatische en geïoniseerde nylon pennen zorgt voor glans en volume. De speciale gebogen vorm van de borstel sluit perfect aan op de hoofdhuid voor meer comfort en perfecte controle tijdens het stylen.

Haarborstel voor gekleurd haar

De Olivia Garden Fingerbrush is perfect geschikt voor ongekleurd en gekleurd haar. De borstel sluit de haarschubben, waardoor gekleurd haar langer haar kleur behoudt en uitdroging voorkomen wordt. 

Antistatische en ionische haarborstel

De Olivia Garden Fingerbrush is ionisch en antistatisch, waardoor je haarschubben worden gesloten en je haar niet statisch wordt van het kammen. Dit zorgt ervoor dat je haar gladder wordt en meer gaat glanzen.

CG haarborstel

Verzorg je jouw haar volgens de CG methode? Dan is de Olivia Garden Fingerbrush een perfecte borstel voor jouw krullen! Dankzij de ionische en antistatische werking, zorg je ervoor dat jouw krullen maximaal glanzen en dat pluis wordt tegengegaan. 

Olivia Garden Fingerbrush assortiment

Bij ByLinn is de Olivia Garden Fingerbrush verkrijgbaar in diverse kleuren. Van zwart tot pastel roze, amour pearl (blauwpaars en roze) en 90’s kleuren. Bovendien hebben we de inklapbare Olivia Garden Fingerbrush in ons assortiment, ideaal voor onderweg of op vakantie! 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu