Refresh Color Shampoo

Geef je haar een boost, zorg voor langdurig kleurbehoud en een prachtige glans met de shampoos van Artistique Refresh Color! De shampoos versterken de kleur van natuurlijk en geverfd haar. Ontdek hier jouw favoriet en laat je haar schitteren.  

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Shampoo voor gekleurd haar
Alle Refresh Color shampoos zijn ontwikkeld door Artistique Nederland. De professionele shampoos verbeteren de haarconditie van gekleurd haar en bieden voor iedere haarkleur een geschikt product. Ons assortiment bestaat uit vijf verschillende shampoos die te herkennen zijn aan hun eigen kleur: rood, koper, bruin, fuchsia en violet. 

Gebruiksadvies Refresh Color Shampoo
Je reguliere shampoo eenmaal per week omruilen voor Refresh Color Shampoo volstaat om je haarkleur te optimaliseren. Laat de shampoo afhankelijk van het gewenste effect 5-10 minuten intrekken op nat of handdoekdroog, gewassen haar. Voor een extreem effect kunt je de shampoo tot wel 30 minuten laten intrekken. Draag geschikte handschoenen bij het aanbrengen van de shampoo om de huid van je handen te beschermen. De shampoos bevatten namelijk krachtige pigmenten. 

Welke Refresh Color shampoo is geschikt?
Alle Refresh Color Shampoos van Artistique bevatten krachtige kleurpigmenten. Ze versterken de haarkleur, revitaliseren het haar en zorgen voor een schitterende glans. Bovendien gaan de shampoos kleurvervaging tegen dankzij het anti-vervagende ingrediëntencomplex. Heb je rood haar, kies dan voor Refresh Color Shampoo Red. Heeft jouw haar een kopertint, ga dan voor Refresh Color Shampoo Copper. Wil je een rood/paarsachtige kleur behouden, kies dan voor Refresh Color Red Violet. Maximaal genieten van een bruine haarkleur? Kies dan voor de Refresh Color Brown shampoo. En voor een stralend roze/paarse kleur, kies je de Refresh Color Fuchsia shampoo

Persoonlijk advies
Weet je niet zeker welke Refresh Color shampoo van Artistique het beste past bij jouw haarkleur? Of weet je niet zeker welke kleur je het beste staat? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de Whatsapp advieslijn (+31 646262720).

Search
Close this search box.
Menu