Yummygums

Ga voor sterk, glanzend en vol haar en sterke nagels! Ontdek de suikervrije, vegan supplementen van YummyGums. De plantaardige gummies bevatten natuurlijke kleur- en smaakstoffen en hebben de friszoete smaak van frambozen.

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

YummyGums

Je haar van binnenuit verzorgen is net zo belangrijk als je haar verzorgen met goede verzorgings- en stylingproducten! 

YummyGums worden volgens de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden geproduceerd in Duitsland. Ze zijn vrij van allergenen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. YummyGums zijn vegan en dragen het officiële Vegan Friendly Label van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). YummieGums beschikken ook over een IFS- (waarborging van voedselveiligheid) en GMP-certificaat (Good Manufacturing Practices).

Vitamine supplementen haar

Met de suikervrije, vegan YummyGums Hair geef je jouw haar wat het nodig heeft om te stralen. De gums maken het haar sterker en zorgen ervoor dat het minder snel beschadigt.

Vegan en vrij van allergenen

YummyGums Hair is gemaakt van natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen, gehaald uit plantaardige bronnen. De kleurstof is gewonnen uit wortelsapconcentraat en concentraat van zwarte aalbes. De gummies bevatten geen dierlijke gelatine als bindmiddel, maar pectine (schillen van fruit en groenten). Daarnaast zijn de gummies vrij van gluten, lactose, zaden en noten en hebben ze een halal keurmerk. 

Effect YummyGum Hair

Uit klantenonderzoek (2020) is gebleken dat ruim 80% van de YummyGum Hair gebruikers een verschil in hun haar, huid en/of nagels ziet. Voor optimaal resultaat gebruik je de gummies minimaal 3 maanden. Na 1 maand gebruik zie je het eerste effect en na 3 maanden kun je de effecten op het haar in glans, volheid en haargroei beoordelen.

De belangrijkste voordelen van YummyGums Hair

  • Ondersteunt haargroei voor langer haar
  • Verstevigt het haar en voorkomt haarbreuk
  • Laat het haar glanzen
  • Zorgt voor gezond en vol haar
  • Zorgt voor stevigere nagels en voorkomt scheuren
  • Voedt de huid van binnenuit

Hoe werken YummyGums?

YummyGums Hair bevat 11 vitamines en mineralen, zoals Biotine, Selenium en Bamboe extract. Biotine ondersteunt de haargroei en houdt je haar en nagels sterk en glanzend. Selenium ondersteunt de conditie van je haar en nagels. Het natuurlijke Bamboe extract zorgt ervoor dat het haar minder uitvalt, bevordert haargroei en zorgt ervoor dat het haar een mooie glans krijgt. 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu