Deel dit bericht

Nieuw! Magisch trio voor glanzend en pluisvrij haar

Yes! We hebben 3 nieuwe producten van It’s a Magic aan ons assortiment toegevoegd, die zorgen voor glanzend, zijdezacht en pluisvrij haar. Het trio bestaat uit een shampoo, conditioner en leave-in mist. Lees verder, ontdek meer en profiteer van onze tijdelijke korting!

artistique its a Magic serie by linn producten

It’s a Magic: geschikt voor alle haartypes

It’s a Magic is een nieuwe productlijn van Artistique. De 3 producten zitten bomvol natuurlijke, hydraterende ingrediënten zoals Jojoba-olie en Babassu Elixer. Het trio is geschikt voor alle haartypes en te gebruiken op gekleurd en ongekleurd haar. 

Zichtbaar en voelbaar resultaat

Je kunt de It’s a Magic producten los van elkaar gebruiken, maar voor een echt wow-effect adviseren we om de producten te combineren. Het trio maakt je haar sterker, gezonder en veerkrachtiger. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar: glanzend, zijdezacht en pluisvrij haar. It’s a Magic!

It’s a Magic Shampoo (€15,95, 250ml)

De voedende en versterkende shampoo van It’s a Magic is een ware krachtpatser. De shampoo brengt je haar en hoofdhuid beter in balans dankzij Babassu Elixer, en geeft je haar een zijdezachte glans dankzij Jojoba-olie. Bovendien helpt de shampoo je haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf, dankzij de toegevoegde vitamines A en E.

It’s a Magic Conditioner (€15,95, 200ml)

De romige conditioner van It’s a Magic biedt intensieve hydratatie en voeding. Dit dankzij de vochtherstellende ingrediënten en gehydrolyseerde proteïnen (proteïnen die diep in je haren dringen). Jojoba-olie zorgt voor glans, terwijl Babassu-elixer je haar hydrateert. Bovendien helpt de conditioner gespleten haarpunten en pluis te voorkomen en de doorkambaarheid te verbeteren. Tip: gebruik een wet brush om je haar te borstelen terwijl je de conditioner laat inwerken.

It’s a Magic Leave-in Mist (€15,95, 150ml)

De Leave-in Mist van It’s a Magic is een spray die je haar herstelt, zonder het te verzwaren. De spray laat het haar glanzen als nooit tevoren, voorkomt pluis en sluit de haarschubben, waardoor je haar wordt beschermd tegen hitte en andere invloeden van buitenaf. Bovendien maakt de spray je haren makkelijker doorkambaar. Breng de spray aan op handdoekdroog, gewassen haar. Uitspoelen hoeft niet! Spray met mate, want de spray is sterk geconcentreerd.

Profiteer nu van de combi-deal!

Ervaar zelf de magie van It’s a Magic! We laten je graag kennismaken met de producten en daarom profiteer je nu tijdelijk van onze voordelige combi-deal. Je ontvangt tijdelijk de 3 producten voor slechts €29,95 i.p.v. €47,85! Deel je jouw resultaten met ons? We zijn benieuwd naar jouw magic! 

artistique its Magic serie by linn banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu