Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Wat doet proteïne in haarproducten
Proteïnen zijn krachtige eiwitten die het haar sterker kunnen maken en krullen helpen te definiëren. Proteïne wordt ook vaak aan haarverzorgingsproducten toegevoegd om het haar elastischer en veerkrachtiger te maken. Dit werkt vaak goed voor fijn, droog of beschadigd haar. Maar als jouw haar bijvoorbeeld grof en dik is, dan kan proteïne ervoor zorgen dat het sneller afbreekt. Kies jouw producten dus zorgvuldig, en vraag eventueel om vrijblijvend, persoonlijk advies via onze Whatsapp advieslijn!  

Wel of geen proteïne haarproducten
Heb je last van haaruitval, gebroken haar, gespleten haarpunten, pluizig haar en/of een verlies van elasticiteit? Dan zijn haarproducten met proteïne geschikt voor jou. Maar als jouw haar bijvoorbeeld grof en dik is, of als je geen last hebt van beschadigd haar, dan kan proteïne er juist voor zorgen dat het sneller afbreekt.

Advies nodig?
Weet je niet zeker of jouw haar wel of geen proteïne nodig heeft? Een zorgvuldige keuze is belangrijk voor glanzend en gezond krullend haar. Vraag daarom gratis, persoonlijk advies via onze Whatsapp advieslijn (+31 6 46262720).   

CG producten zonder proteïne
Ons Curly Girl assortiment met proteïne vrije producten bestaat uit de merken Terre de Couleur, Chromalya, YouStyle (YS), Artistique en Marlie Bio. Deze producten verzorgen krullend haar intensief, zonder het te verzwaren. 

ECO CG
ByLinn biedt een groot assortiment aan ECO CG producten zonder proteïne. De merken Terre de Couleur en Chromalya zijn namelijk volledig ECO CG. Dat wil zeggen dat ze ecologischer zijn dan de reguliere Curly Girl producten. ECO CG producten zijn duurzamer geproduceerd en beter recyclebaar. Daarmee zijn ze een goede keuze voor je haar en een betere keuze voor de planeet.

Menu