Warmteborstel

Minder pluis, meer glans, meer volume en je haar in het gewenste model brengen? Dat doe je met een warmteborstel van salonkwaliteit! Ontdek hier de professionele warmteborstel van Max Pro en kies de geschikte maat (32mm of 38mm).

Toont alle 2 resultaten

Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Verschil warmteborstel en föhnborstel

Let op: hoewel de termen soms door elkaar worden gebruikt, is een warmteborstel niet hetzelfde als een föhnborstel. Dat wil zeggen: je gebruikt een warmteborstel op droog haar. Deze tool droogt je haren niet, maar geeft alleen warmte af waardoor je jouw haren in het gewenste model brengt. Een föhnborstel gebruik je op nat haar, om je haren te drogen en in model te brengen. 

Waarvoor gebruik je een warmteborstel?

Een warmteborstel kun je gebruiken om verschillende haarstijlen te creëren. Heb je krullen en wil je graag steiler haar, gebruik de borstel dan om je haar te steilen. Wens je meer volume? Ook dan is een warmteborstel zeer geschikt. Wil je juist slag creëren, zoals je ook met een stijltang kunt doen? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier ons filmpje met duidelijke uitleg en een aantal mogelijkheden van de warmteborstel. 

De beste warmteborstel

Max Pro warmteborstel is van hoge kwaliteit en niet voor niets een favoriet onder kappers! De professionele warmteborstel bevat ION-technologie waardoor pluis wordt voorkomen en je haren maximaal glanzen. 

De warmteborstel van Max Pro is geschikt voor wereldwijd gebruik (voltagebereik van 100-240V bij 50/60Hz) en heeft een warmtebereik tussen 130°C-230°C. 

Warmteborstel voor kort en lang haar (32mm en 38mm)

De warmteborstel is geschikt voor alle haartypes, -texturen en -lengtes. Kies voor de smallere warmteborstel, de Max Pro Thermal Brush 32mm, wanneer je haar tot boven je schouders komt. Haar vanaf je schouders of lang haar? Kies dan voor de Max Pro Thermal Brush 38mm.

Belangrijke tip: gebruik altijd een hittebeschermer voorafgaand aan het gebruik van een warmteborstel! Op die manier kun je haarschade door hitte zoveel mogelijk voorkomen.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu