Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Meer dan 3000 kappers en professionele haarstylisten gebruiken de tools van Max Pro. Dat betekent dat jij dezelfde producten kunt gebruiken als je lokale kapper of barber!

Beste föhn professioneel

De Max Pro Infinity Hairdryer föhn is een favoriet onder de professionele haarstylisten en kappers! De föhn heeft een krachtige AC-motor die zelfs het dikste haar snel droogt. De föhn droogt 3x sneller dan een reguliere föhn! De Max Pro Infintiy bevat ionische en keramische technologie, waardoor de hitte beter over het haar wordt verdeeld en je minder hitte nodig hebt om je haar te drogen. Bovendien voorkomt de föhn hiermee statisch haar en pluis! Kortom: dit is de perfecte föhn voor glanzend haar, zonder pluis. 

Max Pro krultangen en stijltangen
We hebben veel verschillende krultangen, stijltangen en krul- en stijltangen van Max Pro in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de krul- en stijltang Max Pro Twist of de Max Pro Twist Curler? Of krijg glanzend steil haar in een handomdraai met de Evolution Straightener, Steam+ Straightener of XS Straightener van Max Pro!

Max Pro föhn borstel
Klaar voor glans en volume? Met de Max Pro Ceramic Styling Brush kun je je haren ontwarren, stylen en beschermen tegen beschadiging. De ronde, keramische föhnborstel zorgt voor natuurlijk volume en polijst het haar voor een prachtige glans. De borstel werkt het beste in combinatie met een Max Pro föhn. 

Max Pro Twist
De Max Pro Twist is een krultang en stijltang in één, die verkrijgbaar is in verschillende maten (25mm en 32mm). Met deze krul- en stijltang creëer je makkelijk en snel verschillende looks. Van strakke en gladde krullen tot glanzend steil haar. Dankzij de keramische platen wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en voorkom je haarbeschadiging door het te stylen. 

Scheerapparaat professioneel barber
Thuis je baard bijwerken, net zo strak als bij de barber? Dat kan! Met de Max Pro Precision Shaver, die ook veel gebruikt wordt door professionele barbers en kappers, scheer je jouw haren makkelijk en snel in model. Je scheert alleen de stoppels die zijn aangegroeid. Zelfs de kleinste haartjes worden effectief verwijderd! Het scheerapparaat voorkomt huidirritaties en heeft een krachtige, stille motor. Max Pro Precision Shaver is licht van gewicht en geeft volledig opgeladen zeker 90 minuten aan scheertijd!

Met de Max Pro Precision Trimmer, de krachtige tondeuse van Max Pro, kun je trimmen, detailleren en bijwerken. De snoerloze tondeuse is geschikt voor alle gezichts- en hoofdhaartypen. De geavanceerde snijbladen voorkomen wondjes en snijden gelijkmatig en snel.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu