No Yellow

De producten van No Yellow voorkomen een gele of oranje gloed in het haar. Dankzij de hoge concentratie paarse en blauwe pigmenten in de producten worden gele en oranje tinten geneutraliseerd. 

Ons Artistique No Yellow assortiment bestaat uit shampoos, maskers en een combi-deal. De producten zijn geschikt voor alle blond-, bruin- en grijstinten, zowel natuurlijk als gekleurd haar. Bovendien zijn de producten geschikt voor highlights, coupe soleil en balayage. 

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Gele gloed in haar voorkomen
De producten van No Yellow zorgen voor mooi blond of grijs haar, zonder gele gloed. De zilvershampoos van No Yellow hebben een matterende werking en zorgen voor een dieptereiniging die toch mild is voor het haar. Door het gebruik van een zilvershampoo te combineren met een zilvermasker, zorg je voor maximaal resultaat. 

Oranje gloed in haar voorkomen
Het bijzondere aan de maskers van No Yellow is dat ze niet alleen sterke paarse pigmenten maar ook blauwe pigmenten bevatten. Hierdoor wordt zowel een gele als een oranje gloed uit het haar gehaald, en zijn de maskers geschikt voor blond en bruin haar. Ook werken de maskers perfect om een oranje of gele gloed uit highlights te halen. 

Zilvershampoo en zilvermasker
De zilvershampoos van No Yellow bevatten 3.5x meer paars pigment dan de gemiddelde zilvershampoo, waardoor ze nog beter in staat zijn om een gele gloed te voorkomen en verminderen. Zo heb je altijd stralend en mooi blond haar!

De zilvermaskers voorkomen en verminderen een gele en oranje gloed, dankzij de blauw- en paarspigmenten. De maskers van No Yellow zijn bovendien CG-proof. Dat wil zeggen dat ze perfect passen binnen een Curly Girl routine en vrij zijn van siliconen, parabenen en sulfaten (zoals SLS en SLES). 

No Yellow toevoegen in je standaard haarroutine
Belangrijk om te weten is dat de shampoos en maskers van No Yellow geen vervanging zijn voor je normale shampoo en conditioner. Ze zijn geschikt om toe te voegen aan je (CG) routine, maar worden niet geadviseerd voor dagelijks gebruik. 

Menu