Haarkam

Ben je op zoek naar een kam voor krullen en/of beschadigd haar? Onze kammen zijn van hoge kwaliteit en ontwarren je krullen makkelijk en snel, zonder ze te beschadigen. Verbeter je haarconditie en ontdek hier onze grove kam, volume kam en brush set. 

Toont alle 3 resultaten

Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Volume kam

Heb je krullen of kroeshaar en ben je op zoek naar een kam? De volume kam heeft gepolijste, ronde tanden die zacht zijn voor je haar en hoofdhuid. De krullen kam is ideaal om snel volume mee te creëren, zonder je haar te beschadigen. Dankzij het natuurlijke materiaal (hout) van de krullen kam wordt je haar niet statisch en breekt het niet (zoals bij een plastic kam wel het geval is). Je gebruikt de volume kam op droog haar. 

Krullen kam (grove kam)

Curly girl? Dan wil je jouw haren misschien zo min mogelijk kammen om pluis en verminderde kruldefinitie te voorkomen. De grove kam is speciaal geschikt voor krullen. De krullen kam heeft een brede vertanding, waardoor minimale wrijving ontstaat tijdens het kammen en waardoor haarschade wordt voorkomen. Je kunt je krullen het beste kammen met deze grove kam als ze nat zijn, bijvoorbeeld tijdens het intrekken van je conditioner. 

Brush set: grove kam, wet brush en scalp massage brush

Op zoek naar een voordelige set voor het verbeteren van de gezondheid van je haar en hoofdhuid? Kies dan voor de brush set, die bestaat uit de grove kam, wet brush en scalp massage brush.  

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu