Orchid

Artistique Orchid biedt een complete, 100% vegan haarverzorgingslijn die bestaat uit shampoos, conditioners, serums, oliën, hydrators en maskers. Alle producten zijn voorzien van een natuurlijk extract van de orchidee. De producten bevatten hoogwaardige ingrediëntenformules die het haar versterken, laten glanzen en veerkrachtig maken. 

Wat jouw haarwens of haartype ook is: dankzij de verschillende productlijnen biedt Artistique Orchid een passend product voor iedereen!

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Artistique Orchid: voor gezond en glanzend haar

De juiste verzorging is de voorwaarde voor gezond en glanzend haar. Dat hebben de haarexperts van Artistique Orchid goed begrepen. Alle producten bevatten ingrediëntenformules die het haar sterk, veerkrachtig en glanzend maken. De producten van Artistique Orchid zijn bovendien sterk geconcentreerd, waardoor je weinig product nodig hebt.

Artistique Orchid voor alle haartypes

Artistique Orchid maakt onderscheid in verschillende productlijnen die producten bevatten voor  een specifiek haartype, zoals droog, fijn, krullend, beschadigd of gekleurd haar. De productlijnen zijn te herkennen aan de verschillende namen met bijbehorende kleuren. Zo is de Orchid Balance productlijn (goudkleurig) speciaal geschikt voor droog en pluizig haar. De Orchid Curl lijn (blauw) richt zich op stralende krullen en de Orchid Color producten (roze) zijn specifiek geschikt voor gekleurd haar. Heb je fijn haar? Kies dan voor de Orchid Fine Hair producten (groen) die het haar volume geven. De Orchid Repair lijn (paars) richt zich op het herstellen van beschadigd haar en de Orchid Specials producten (grijs) focussen op het reinigen en herstellen van de hoofdhuid. Deze producten zijn bijvoorbeeld geschikt bij een gevoelige hoofdhuid, een vette hoofdhuid, roos of allergieën. 

CG producten Artistique Orchid

Diverse producten van Artistique Orchid, voornamelijk producten uit de blauwe Orchid Curl productlijn en de grijze Orchid Specials lijn, zijn Curly Girl friendly. Dat wil zeggen dat ze perfect geschikt zijn voor krullend haar en passen in een CG-routine waarin ingrediënten zoals siliconen, sulfaten (SLS en SLES) en parabenen worden vermeden. 

Orchidee-extract

Het orchidee-extract dat in alle Orchid haarproducten van Artistique wordt verwerkt, is een waardevol en essentieel ingrediënt dat bijdraagt aan de effectiviteit van de producten. Orchideeën staan al eeuwenlang bekend om hun schoonheid, maar naast hun esthetische waarde hebben ze ook veel voordelen in haarverzorging!

Voordelen orchidee-extract in haarproducten

Het gebruik van het orchidee-extract in de Orchid haarproducten heeft vele voordelen, waarvan dit de belangrijkste zijn:

  • Biedt intensieve hydratatie: orchideeën hebben een vochtvasthoudend vermogen, waardoor ze water kunnen vasthouden en kunnen vrijgeven wanneer nodig. Dit zorgt ervoor dat het haar wordt gehydrateerd, zacht, glad en glanzend wordt.

  • Beschermt tegen uitdroging: dankzij het vochtvasthoudend vermogen, voorkomt het orchidee-extract dat het haar uitdroogt, zelfs onder invloed van externe factoren als hitte, kou en lage luchtvochtigheid.

  • Herstelt het haar: orchideeën bevatten antioxidanten die de haarstructuur beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Hierdoor vermindert de kans op gespleten haarpunten en herstelt beschadigd haar.

  • Bevordert haargroei: het orchidee-extract stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid, wat haargroei bevordert en de gezondheid van de haarzakjes verbetert.

  • Versterkt en geeft volume: dankzij de unieke eigenschappen van orchideeën wordt het haar minder kwetsbaar voor breuk en krijgt het haar meer volume en veerkracht. 

  • Kalmeert hoofdhuid en haar: orchideeën bevatten van nature kalmerende en verzachtende eigenschappen, waardoor het extract ideaal is voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en beschadigd haar.

  • Geeft stralende glans: het orchidee-extract helpt bij het behouden van de natuurlijke glans van het haar, waardoor het er gezond en stralend uitziet.

Gezond en stralend haar dankzij natuurlijke ingrediënten

De combinatie van het orchidee-extract met andere natuurlijke ingrediënten (zoals vitamines, echinacea-extract, bamboe-extract en aloë vera) zorgt voor een synergetisch effect, wat resulteert in een effectieve haarverzorgingsroutine. Deze routine pakt niet alleen haarproblemen zoals droog of pluizig haar aan, maar zorgt ook voor een heerlijk geurende douche-ervaring en maakt dat jij geniet van gezond en stralend haar. 

 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu