Orchid

Artistique Orchid biedt een complete, 100% vegan haarverzorgingslijn die bestaat uit shampoos, conditioners, serums, oliën, hydrators en maskers. Alle producten zijn voorzien van een natuurlijk extract van de orchidee. De producten bevatten hoogwaardige ingrediëntenformules die het haar versterken, laten glanzen en veerkrachtig maken. 

Wat jouw haarwens of haartype ook is: dankzij de verschillende productlijnen biedt Artistique Orchid een passend product voor iedereen!

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Artistique Orchid: voor gezond en glanzend haar
De juiste verzorging is de voorwaarde voor gezond en glanzend haar. Dat hebben de haarexperts van Artistique Orchid goed begrepen. Alle producten bevatten ingrediëntenformules die het haar sterk, veerkrachtig en glanzend maken. De producten van Artistique Orchid zijn bovendien sterk geconcentreerd, waardoor je weinig product nodig hebt.

Artistique Orchid voor alle haartypes
Artistique Orchid maakt onderscheid in verschillende productlijnen die producten bevatten voor  een specifiek haartype, zoals droog, fijn, krullend, beschadigd of gekleurd haar. De productlijnen zijn te herkennen aan de verschillende namen met bijbehorende kleuren. Zo is de Orchid Balance productlijn (goudkleurig) speciaal geschikt voor droog en pluizig haar. De Orchid Curl lijn (blauw) richt zich op stralende krullen en de Orchid Color producten (roze) zijn specifiek geschikt voor gekleurd haar. Heb je fijn haar? Kies dan voor de Orchid Fine Hair producten (groen) die het haar volume geven. De Orchid Repair lijn (paars) richt zich op het herstellen van beschadigd haar en de Orchid Specials producten (grijs) focussen op het reinigen en herstellen van de hoofdhuid. Deze producten zijn bijvoorbeeld geschikt bij een gevoelige hoofdhuid, een vette hoofdhuid, roos of allergieën. 

CG producten Artistique Orchid
Diverse producten van Artistique Orchid, voornamelijk producten uit de blauwe Orchid Curl productlijn en de grijze Orchid Specials lijn, zijn Curly Girl friendly. Dat wil zeggen dat ze perfect geschikt zijn voor krullend haar en passen in een CG-routine waarin ingrediënten zoals siliconen, sulfaten (SLS en SLES) en parabenen worden vermeden. 

Menu