Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Orchid Balance: natuurlijke haarverzorging

Orchid Balance brengt het beste uit de natuur naar jouw haarverzorgingsroutine. Elk product is verrijkt met extract van de orchidee. Dit is een essentieel ingrediënt dat het haar hydrateert, kalmeert, versterkt en beschermt tegen uitdroging. Naast het orchidee-extract bevat de Orchid Balance lijn van Artistique het Balance Protein Complex en echinacea-extract (zonnehoed). 

Shampoo voor droog haar

De Orchid Balance Shampoo reinigt het haar op milde wijze. De shampoo hydrateert, versterkt en voedt het haar. Hierdoor ben je verzekerd van souplesse, glans en veerkracht. De formule is zo krachtig dankzij het Orchid Complex en natuurlijke plantenextracten. Kortom: Orchid Balance shampoo is de ultieme shampoo voor normaal tot droog haar en voor haar dat pluist. 

Conditioner voor droog haar

De Orchid Balance Conditioner hydrateert het haar, maakt het haar zacht en verbetert direct de doorkambaarheid. De Orchid Balance Conditioner is geschikt voor normaal tot droog haar en voor haar dat pluist. 

Masker normaal tot droog haar

Het Orchid Balance Mask is een haarmasker dat speciaal geschikt is voor normaal tot droog haar. Het masker geeft droog en/of beschadigd haar een boost aan hydratatie en voedt het haar intensief. Het masker herstelt, versterkt, gaat haarbreuk tegen en geeft het haar souplesse en glans. Het Orchid Balance masker is verrijkt met onder andere echinacea- en orchidee extract.

Leave-in normaal tot droog haar

De Orchid Balance Leave In Care voedt normaal tot droog haar. Het product geeft het haar de nodige bescherming en hydratatie en maakt het haar zacht. Bovendien is de formule effectief bij het verminderen en voorkomen van pluis. Dit dankzij het Orchid Complex en het Balance Protein Complex, aangevuld met echinacea (zonnehoed). 

Serum voor glans en bescherming

Het Orchid Balance Serum is perfect geschikt om normaal tot droog haar een intense glans te geven. Het product werkt vochtafstotend en biedt hittebescherming (bijvoorbeeld wanneer je jouw haar wil beschermen tegen styling tools zoals een stijl- of krultang). Het product beschermt het haar zonder het te verzwaren.

Voordelen Orchid Balance haarproducten:

  • Natuurlijke ingrediënten (100% vegan)
  • Gaat droog en pluizig haar tegen
  • Bescherming en versterking
  • Hydratatie en herstel
  • Zichtbare glans
  • Vrij van schadelijke ingrediënten
  • Sterk geconcentreerd, weinig product nodig

Gun jouw haar het beste!

Geef jij jouw haar de verzorging die het verdient? Met de Orchid Balance haarproducten ben je zeker van de juiste verzorging voor normaal tot droog en/of pluizig haar. Bestel vandaag nog en ervaar het zelf! Heb je vragen over onze producten? Neem vrijblijvend en gratis contact op via onze WhatsApp advieslijn (+31 6 46 26 27 20). 

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu