Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Orchid Color: beste producten voor gekleurd haar

Orchid Color brengt het beste uit de natuur naar jouw gekleurde haar. Elk product is verrijkt met orchidee-extract. Dit is een essentieel extract dat het haar hydrateert, kalmeert, versterkt en beschermt tegen uitdroging.

Naast het orchidee-extract bevatten de Orchid Color producten van Artistique een speciaal UV-filter en het Color Proteine Complex. Zo behoudt jouw gekleurde haar zijn glans en ga je kleurvervaging door UV-stralen en andere schadelijke invloeden tegen.

Shampoo voor gekleurd haar

De Orchid Color Shampoo reinigt het haar op milde wijze. De shampoo hydrateert het haar en zit bomvol antioxidanten die jouw gekleurde haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen. Orchid Color shampoo bevat bovendien proteïnen die het haar versterken, waardoor het er gezonder uitziet en zijdezacht aanvoelt. De shampoo is vrij van parabenen en siliconen en is mild voor je haar en hoofdhuid. Kortom: ben je op zoek naar een shampoo om gekleurd haar zo lang mogelijk mooi en glanzend te houden? Probeer dan Orchid Color Shampoo. 

Conditioner voor gekleurd haar

De Orchid Color Conditioner hydrateert het haar, maakt het haar zacht en verbetert direct de doorkambaarheid van je haren. Dankzij het Color Proteine Complex zorgt deze conditioner ervoor dat je kleur en glans langer behouden blijven. Het UV-filter beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van UV-straling. De Orchid Balance Conditioner is voornamelijk geschikt voor gekleurd haar. 

Masker voor gekleurd haar

Het Orchid Color Mask is een haarmasker dat speciaal geschikt is voor gekleurd haar. Het masker geeft gekleurd haar een boost aan hydratatie en voedt het haar intensief. Het masker is een zeer intensieve kuur die ervoor zorgt dat je gekleurde haar minder snel vervaagt. Het masker geeft je haar tegelijkertijd veerkracht en hydratatie Het Orchid Color masker is onder andere verrijkt met een UV-filter, vitamine B5 en met het Color Proteine Complex, dat kleurvervaging tegengaat en glans bevordert. 

Leave-in voor gekleurd haar

De Orchid Color Leave In Care biedt intensieve, lichtgewicht voeding voor gekleurd haar. Het product geeft het haar de nodige bescherming, laat het haar glanzen en biedt intensieve hydratatie dankzij vitaminen en het orchidee-extract. Deze leave-in conditioner met UV-filter en Color Proteine Complex werkt als een onzichtbare barrière die je haar beschermt tegen hitte van stylingtools, UV-stralen en andere schadelijke invloeden van buitenaf.  

Hydrator voor gekleurd haar

Het Orchid Color Hydrator is een lichtgewicht, hydraterende spray die veerkracht en glans geeft aan gekleurd haar. De spray is perfect geschikt om jouw gekleurde haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf, doordat de spray je haarschubben sluit. De spray heeft namelijk dezelfde pH-waarde als je haar (in tegenstelling tot water). Orchid Color Hydrator bevat bovendien een UV-filter en het Color Proteine Complex, waardoor jouw gekleurde haar langer behouden blijft en je haar blijft glanzen. 

Haarolie voor gekleurd haar

Orchid Color Oil is een lichtgewichte, leave-in olie met UV-filter, die speciaal geschikt is voor gekleurd haar. De olie voedt en repareert droge en gespleten haarpunten. Bovendien geeft Orchid Color Oil het haar souplesse en een gezonde glans. Ook beschermt de olie het haar tegen invloeden van buitenaf, zoals stylingtools en UV-stralen. Dankzij het Color Proteine Complex zorgt de olie ervoor dat je kleur minder snel vervaagt en glans behouden blijft. 

Voordelen Orchid Color haarproducten:

  • Natuurlijke ingrediënten (100% vegan)
  • Langer behoud van gekleurd haar (vermindert kleurvervaging)
  • Bevat UV-filter
  • Hydratatie en herstel
  • Bevordert glans
  • Vrij van schadelijke ingrediënten
  • Sterk geconcentreerd, weinig product nodig

Gun jouw haar het beste!

Geef jij jouw haar de verzorging die het verdient? Met de Orchid Color haarproducten ben je zeker van kwalitatieve, professionele producten voor gekleurd haar. Bestel vandaag nog en ervaar het zelf! Heb je vragen over onze producten? Neem vrijblijvend en gratis contact op via onze WhatsApp advieslijn (+31 6 46 26 27 20).

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu