Vragen of advies nodig?

Open de chat onderaan deze pagina en krijg persoonlijk advies op maat.

Onze voordelen
Veilig betalen

Orchid Repair: producten voor droog en beschadigd haar

Alle producten uit de Orchid Repair productlijn zijn verrijkt met orchidee-extract. Dit is een essentieel extract dat het haar hydrateert, kalmeert, versterkt en beschermt tegen uitdroging.

De Orchid Repair lijn van Artistique bevat het Orchid Complex aangevuld met plantenextracten als Aloë Vera. 

Shampoo voor droog haar

Orchid Repair Shampoo van Artistique is een milde shampoo, speciaal geschikt voor beschadigd, dof, stof en/of droog haar. De shampoo reinigt het haar op milde wijze, verbetert de haarstructuur direct en herstelt de natuurlijke glans. De extra hoge concentratie van het Orchid Complex zorgt voor snel herstel van droog en beschadigd haar. De shampoo maakt het verschil tussen dof en glanzend haar en tussen stug en soepel haar. Kortom: ben je op zoek naar een professionele shampoo voor beschadigd haar en/of een shampoo voor droog haar? Ervaar dan het effect van Orchid Repair Shampoo! 

Conditioner voor droog haar

Orchid Repair Conditioner van Artistique is een conditioner voor droog en beschadigd haar. De conditioner hydrateert het haar, verbetert de doorkambaarheid, vermindert haarbreuk en zorgt voor herstel van binnenuit. De conditioner bevat (evenals de shampoo) een extra hoge concentratie Orchid Complex, voor optimaal herstel van droog en beschadigd haar. Deze professionele conditioner voor droog haar zorgt er bovendien voor dat je soepeler en glanzender worden.

Masker voor droog en beschadigd haar

Het Orchid Repair Masker is een zeer intensief masker voor extreem droog en beschadigd haar. Het masker geeft precies de boost die beschadigd en droog haar nodig heeft en maakt je haar weer zacht, soepel en glanzend. Het masker herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Dat zie je en dat voel je direct! 

Leave-in voor droog en beschadigd haar

Orchid Repair Leave In Care is een leave-in voor beschadigd en droog haar. De leave-in maakt het haar veerkrachtig, soepel, glanzend en gezond. Het Orchid Complex zorgt voor intensief herstel van droog en beschadigd haar. 

Olie voor droog haar

Last van extreem droog of beschadigd haar? Orchid Repair Oil is een lichtgewicht leave in olie voor extreem weerbarstig en pluizend haar. De olie versterkt extreem beschadigd haar en zorgt ervoor dat het niet verder beschadigd raakt. Bovendien geeft de olie direct een intense glans en biedt het bescherming tegen hitte(tools). 

Hydrator voor droog en beschadigd haar

Op zoek naar een hydraterende spray voor droog en beschadigd haar? Ontdek Orchid Repair Hydrator. De spray zorgt voor bescherming, veerkracht en glans. Bovendien bevordert de spray de doorkambaarheid van het haar en helpt het je haar te ontwarren. De pH-waarde van de spray is gelijk aan die van je haar, waardoor jouw haarschubben optimaal sluiten na het aanbrengen van de spray. Hierdoor wordt je haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en kan je haar zich optimaal herstellen. 

Voordelen Orchid Repair:

  • Natuurlijke ingrediënten (100% vegan)
  • Biedt intensief herstel van binnenuit
  • Bevordert glans
  • Zichtbaar en voelbaar sterker haar
  • Beschermt het haar
  • Sterk geconcentreerd, weinig product nodig

Gun jouw haar het beste!

Geef jij jouw haar de verzorging die het verdient? Met Orchid Repair ben je zeker van kwalitatieve, professionele producten die droog en beschadigd haar herstellen, beschermen en versterken. Bestel vandaag nog en ervaar het zelf! Heb je vragen over onze producten voor droog en beschadigd haar? Neem vrijblijvend en gratis contact op via onze WhatsApp advieslijn (+31 6 46 26 27 20).

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu