Orchid Specials

Heb je last van een gevoelige of vette hoofdhuid? Of heb je last van roos, schilfers of een bepaalde allergie? Dan zijn de Orchid Specials Shampoos perfect geschikt!

De Orchid Specials Shampoos reinigen het haar en de hoofdhuid op milde wijze en herstellen het haar van binnenuit. Bovendien bevat iedere shampoo actieve ingrediënten met een specifieke werking, zodat jouw hoofdhuid weer gezond en in balans raakt. 

Vragen of advies nodig?

Stuur direct een Whatsapp bericht naar +31 6 46262720 en krijg persoonlijk advies op maat

Onze voordelen
Veilig betalen

Shampoo zonder sulfaten en parfum

Last van een gevoelige hoofdhuid en op zoek naar een shampoo voor de gevoelige hoofdhuid en/of schilfers? Probeer dan de Orchid Sulphate and Perfume Free Shampoo. Deze sulfaat- en parfumvrije shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op zeer milde wijze. De shampoo herstelt het vochtgehalte van het haar, vermindert schilfers en zorgt voor een betere vocht-vetbalans van de hoofdhuid. Deze shampoo voor een gevoelige hoofdhuid herstelt en beschermt het haar van de aanzet tot in de punten.

Shampoo zonder sulfaten

Een shampoo die perfect geschikt is voor een gevoelige hoofdhuid, maar ook als je geen gevoelige hoofdhuid hebt en op zoek bent naar een shampoo zonder sulfaten, is de Orchid Sulphate Free Shampoo. Dit is een sulfaatvrije shampoo die het vochtgehalte van het haar en de hoofdhuid herstelt en het haar van aanzet tot in de punten voedt en beschermt. Omdat deze shampoo sulfaatvrij is, is deze shampoo ook zeer geschikt na een keratine behandeling of als je extensions hebt.

Shampoo voor vette hoofdhuid

Heb je last van een vette hoofdhuid? Artistique Orchid Sebum Shampoo is een shampoo die een vette hoofdhuid tegengaat. De shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze, verwijdert overtollig talg en zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid minder snel vet worden.

Orchid Sebum Shampoo bevat een zogeheten tenside-systeem. Tensides worden ook wel surfactanten genoemd. Dit zijn oppervlakte-actieve stoffen, met reinigende eigenschappen.  Surfactanten reinigen de hoofdhuid door vuil en vet aan te trekken, waardoor je met deze shampoo gemakkelijk overtollig talg en vuilresten van je hoofdhuid wast.

Shampoo tegen schilfers en anti-roos shampoo

Heb je last van roos en/of schilfers en ben je op zoek naar een milde anti-roos shampoo? Door de Artistique Orchid Dandruff Shampoo regelmatig te gebruiken ontstaan er geen nieuwe schilfers en blijft je hoofdhuid vrij van roos. Het speciale tenside-systeem (d.w.z. surfactanten die vet en overtollig vuil aantrekken) verwijdert roos op milde wijze. Het resultaat? Sterk, verzorgd haar en een gezonde hoofdhuid zonder schilfers en roos.

De beste verzorging voor haar en hoofdhuid

Geef jij jouw haar de verzorging die het verdient? Met de Orchid Specials ben je zeker van kwalitatieve, professionele producten die hoofdhuidproblemen zoals een vette hoofdhuid, gevoelige hoofdhuid, roos en schilfers verhelpen en voorkomen. Bestel vandaag nog en ervaar het zelf! Heb je vragen over onze producten? Neem vrijblijvend en gratis contact op via onze WhatsApp advieslijn (+31 6 46 26 27 20).

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Menu